Джантите са ми доста захабени. Много са одраскани и лака се е олюпил. Дайте съвет как да си ги оправя, защото са си оригиналните(speedline R14) и си тичат с колата. Бих искал да им запазя оригиналния цвят но не съм сигурен точно как е постигнат, а със спрей мисля, че няма да се получи както трябва.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Реставриране на джанти
Collapse
X
-
Най-добре ги занеси на бояджия, който да има камера за изпичане или поне IR лампа. Със спрей става отвратително, започва да се бели и трудно се коригира после. Изшлайфват се, прави се цвят по желание и след това задължително да ти пръснат и лак. Разбира се и изпичане. Това е технологията. Преди да ги правиш, използвай случая, че са свалени и ги занеси да ти ги врътнат на машина, та ако има кривини и бият, да ти изправят.
Успех156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
-
Първоначално публикувано от yo Покажи съобщениеП.С. Сонито работи безупречно!
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеПъсъкоструй и прахово боядисванеAlfa Romeo 146 1.9 JTD 01' ex
SAAB 9-3 SS 1.9TiD
sigpic
Comment
-
Има едно място и са много добри,па и са ти близо ако живееш в Обеля.Тръгваш по бул.Европа посока Божурище,минаваш околовръстното и след 100 м.има отбивка вляво за Банкя/стария път/,тръгваш по него и след около 50-100 м. отляво има една голяма порта,като на завод.Влизаш вътре и караш докрая,като стигнеш дъното завиваш вдясно и ше го видиш отляво-песъкоструй и праховоFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
джанти
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеИма едно място и са много добри,па и са ти близо ако живееш в Обеля.Тръгваш по бул.Европа посока Божурище,минаваш околовръстното и след 100 м.има отбивка вляво за Банкя/стария път/,тръгваш по него и след около 50-100 м. отляво има една голяма порта,като на завод.Влизаш вътре и караш докрая,като стигнеш дъното завиваш вдясно и ше го видиш отляво-песъкоструй и праховоЕто това е номера на момчето 0887804884 казва се Емил!
ALFA ROMEO 145 1.6 16V TS
Comment
-
Колко ще излезне почистването с песакоструйката и после праховото на комплект джантиAlfa Romeo 145 1.6 BOXER
sigpic
http://vbox7.com/play:884c5234
http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded
Comment
-
Първоначално публикувано от DSlavev Покажи съобщениеКолко ще излезне почистването с песакоструйката и после праховото на комплект джанти
Обадете се и питайте!Според мен няма да съжаляватеALFA ROMEO 145 1.6 16V TS
Comment
Comment